Luonnollinen ja kestävä lopputulos vuosiksi manuaalisen 3D pigmentoinnin avulla

 

Microblading on ikivanha mutta trendikäs menetelmä viedä väriä pysyvästi ihon alle terän avulla. Käsittely tehdään perusteellisen suunnittelun ja värienvalinnan jälkeen kevyesti puudutetulle iholle. Muodon määrittelemiseen käytän jo Leonardo Di Vincin käyttämää Colden caliperia, jolloin kasvojen mittasuhteet saadaan täydellisesti istumaan uusiin kulmakarvoihin.

Terän tekemään viiltoon imeytetään Orgaanisia ja turvallisia pigmenttejä, jotka on suunniteltu juuri tätä menetelmää varten.Tekeminen on kivuttomampaa ja nopeampaa kuin perinteinen koneellinen kestopigmentointi. Lopputuloksen näet heti tekemisen jälkeen. Ihon paraneminen kestää noin kuukauden, jolloin lopullinen väri ja muoto saadaan näkyviin. Microblading käsittely sisältää kaksi käsittelykertaa.

Microblading (sis 2 käsittelyä) 275€

Touch up (värin lisäys) 150€

Microblading kotihoito-ohjeet

 

Varaudu ennen hoitoa:

– 2pv ennen pigmentointia tulee lopettaa antibioottien ja alkoholin nautiskelu. Antibiootti voi vaikuttaa pigmenttien pysyvyyteen ja alkoholi voi ohentaa verta jolloin verenvuoto lisääntyy.

– Mikäli olet kipeä (nuhainen) tai säännöllisellä lääkityksellä tai jokin muu ihon kuntoon vaikuttava sairaus (hepatiitti, HIV, syöpä, tulehduksia ihossa tai verenohennus lääkitys) silloin käsittelyä ei tehdä.

– Suositeltavaa olisi ettei käsittelyä ennen/päivänä joisi kahvia, teetä, energiajuomia tai ravintolisiä, sillä ne kiihdyttävät verenkiertoa ja saattavat vaikuttaa käsittelyn lopputulokseen. Myös Omega3 kapseleiden säännöllinen syöminen saattaa vaikuttaa lopputulokseen.

– Solariumissa ei myöskään kannata käydä, koska se voi kovettaa ihoa. Näin pigmentit eivät välttämättä pääse tarpeeksi syvälle.

– Noin viikko kannattaa välttää kulmakarvojen nyppimistä.

– Voit tulla meikattuna, jotta näemme millaisista kulmista tykkäät.

Varaudu hoidon jälken:

 

– Erityisen tärkeää on pitää iho ja kulmat puhtaina ja kuivana seuraavat 24h. Älä koske likaisilla käsillä. Käsiteltyä aluetta EI SAA kuoria tai käyttää voiteita, jotka sisältävät hedelmähappoja, A-vitamiinia tai muita voimakkaasti kuorivia ainesosia tai tuotteita, jotka muuttavat ihon omaa normaalia pH-tasoa. Vältä myöskin antiAge- tuotteita paranemisen ajan.

– Seuraavasta päivästä eteenpäin käsiteltyä aluetta voidellaan n. 3-5 kertaa/vrk (esim Bepanthen),  pitääksesi ihon pehmeänä ja joustavana. On tärkeää, että rupi ei pääsisi irtoamaan ennen kuin iho on täysin parantunut. Liian aikaisin irronnut rupi saattaa viedä irrotessaan  pois jo kiinnittynyttä väriä.

– Vältä muita toimenpiteitä kasvojen alueelle väh. neljä vrk (esim. ripsihuoltoa)

– Vältä aurinkoa 1-2 vrk ennen käsittelyä ja käsittelyn jälkeen 8-14 vrk. Vältä myös uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.

– Paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä painella, repiä tai raapia.

– Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (värin uudellen laitto n. 4-8 vko:n kuluttua) jälkeen.

Marin STYLE,
Mannilantie 48, Järvenpää              044-5087 009