Tiesitkö tämän?

 

  • Yksittäisen luonnonripsen elinkaari on 8-20 viikkoa.
  • Ammattilainen valitsee ripsienpidennyksissä käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet aina asiakaskohtaisesti parhaiten sopiviksi siten, etteivät ne vahingoita luonnonripsiä
  • Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä
  • Epäpuhtaudet voivat altistaa tulehduksille. Tällöin myös ripsienpidennysten kestävyys kärsii. Tulehdusta epäiltäessä pedennyksiä ei voida asentaa.
  • Ripsien ja koko kasvojen huolellinen pesu on tärkeää. Toisin kuin yleisesti luullaan peseminen ei heikennä ripsipidennysten kestävyyttä, vaan päinvastoin! Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

Laadukkaiden ripsituotteiden valmistuttaja LashLovers Oy on kehittänyt ripsienpidennysten käyttäjille tehokkaan ja hellävaraisin Beauty Wash –puhdistusgeelin. Tuote on hajustamaton ja se on valmistettu Suomessa.

 

Tehokas ja hellävarainen

 

Ainutlaatuinen Beauty Wash –puhdistusgeeli muodostaa veden kanssa vaahdon, joka puhdistaa tehokkaasti pienimmätkin ripsien väliin jääneet epäpuhtaudet. Samalla geeli puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin koko kasvoilta. Tuote soveltuu käytettäväksi normaalille ja sekaiholle.

 

Mitä teen ripsipidennysten asentamisen jälkeen?

 

Jatkat normaalia elämää – tosin tunnet itsesi naisellisemmaksi ja viehättävämmäksi. Mutta normaalia suurempaa varovaisuutta ei tarvita, eikä varoaikoja liiman kuivumiseksi.

LashLovers –ripsipidennys kestää luonnonripsessä sen koko elinkaaren. Normaalisti jokaienn ripsi uusiutuu ihmisellä 8-16 viikon välein, joten noin 4 viikon välein tehty ripsihuolto takaa ripsirivistön pysymisen täydellisen tuuheana koko ajan.

Muista kuitenkin, että ripsipidennyksissä on suuria eroja ja ammattitaidoton tekijä pystyy vaurioittamaan luonnonripsiäsi vakavasti. Alalla ei vaadita tutkintoja eikä sertifikaatteja, joten selvitä ennakkoon tekijän osaaminen ja tuotteet.

Olemme Sertifioituja LashLovers –ammattilaisia.

 

Mikä niissä on parasta?

 

Aamun nopeat lähdöt? Aina huoliteltu look? Ehkä kuitenkin auringonvalossa varoen vilkkuvat väriefektit? Ja varsinkin volyymiripsien, tai tuttavallisemmin volkkien yhtäaikainen keveys ja tuuheus! Lähtökohtanamme on, että LashLovers –ripsitaiteilijat suunnittelevat ja toteuttavat sinulle aina henkilökohtaisesti parhaiten soveltuvat ripset!

Väitteitä

Rikottuja myyttejä

Väite 1. Joillakin ripset eivät vain kestä.

Oikealla asennustekniikalla ja oikealla ripsiliimalla ripsipidennykset kestävät jokaisella. Lash Lovers –ammattilaiset ovat pätevöityneet nimenomaan ratkomaan ripsien kestävyyteen liittyvät ongelmat.

Väite 2. Volyymiripset pilaavat oikeat ripset.

Epäilemättä, jos ne tehdään väärillä ripsikuiduilla tai asennetaan kuten tavalliset pidennyskuidut. LashLovers –volyymiripset ovat paitsi höyhenenkevyet, oikein asennettuna kestävämmät ja jopa 6-kertaa tuuheammat kuin tavalliset ripsipidennykset. Ei siis ihme, että volyymiripset ovat aloittaneet täysin uuden ripsiaikakauden. Ja eniten iloitsevat ne, joilla on luonnostaan harvat ripset.

Väite 3. Ripsiliimalle altistumista ei voi estää.

On useita keinoja, joilla voi estää ripsiliimalle altistumista. Jos kärsit allergisuudesta ja haluat ehkäistä altistumista, pyydä käytettävän medikaalista liimaa, joka ei sisällä etyylisyanoakrylaattia. LashLovers –ammattilaisilla on tietoa myös muista herkistymisiin liittyvistä asioista, jotka tekevät juuri näistä ripsipidennyksistä turvalliset käyttää.

Väite 4. Liima vaatii 24 tunnin kuivumisajan.

Tämääkin myytti on murrettu LashLovers –ripsiliimakuivattajan myötä. Se on pieni, kätevä laite, joka pilkkoo säiliöön laitettavan puhdistetun veden äärimmäisen pieniksi kosteusmolekyyleiksi, jotka kovettavat liiman hetkessä. Altistumisaika liimahöyryille vähenee näin huomattavasti. Myös yksi kestävyyteen liittyvä ongelmakohta on poissuljettu: Liimasidos on täysin kuiva, kun kävelet ulos hoitolasta ja varoaikaa ripsien kastelemisessa ei tarvita.

Väite 5. Minkkikuitu on turkiskuitua, joka ei sovi eläinallergisille.

LashLovers –minkkikuidut eivät ole minkin turkiskuituja, vaan synteettisesti valmistettuja markkinoiden laadukkaimpia ripsikuituja, jonka tähden ne ovatkin saaneet suuren suosion ripsiammattilaisten käytössä. Ne eivät allergisoi ja ovat käyttäjälle taipuisat ja miellyttävät. Niitä liimatessa sidos muodostuu kimmoisammaksi ja kestävämmäksi kuin perinteisissä kovamuoviripsissä.

Väite 6. Ripsistä tulee painavat ja joudun nukkumaan selälläni.

LashLovers –ripsipidennykset – tai joka 6-kertaa omia ripsiä tuuheammat volyymiripset – eivät tunnu silmissä yhtään miltään, silloin kun ne on oikein asennettu! Ne kestävät normaalia rasitusta, eikä niitä tarvitse millään lailla varoa nukkuessa, saunoessa tai uidessa.