Kauniit huolitellut kynnet
näyttävät, käytännölliset lyhyet, meiltä kaikki!

LCN -rakennekynnet, huollot ja omien kysien vahvistus

Image module

LCN-rakennekynnet tehdään UV-valokovetteisella, hajuttomalla ja myrkyttömällä menetelmällä, jonka pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei-aggressiivisiin kemikaaleihin. Ammattitaitoisen kynsimuotoilijan tekemänä LCN-rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä millään tavalla.

Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin, kuitenkaan kellastuttamatta niitä. Lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

Rakennekynsien ja geelien poisto.

Jos haluat luopua rakenne-/geelikynsistä, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelit siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.

Kynsiä on hyvä huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Huollossa viilataan vanhaa geeliä pois ja täytetään kasvualue. Voit halutessasi vaihtaa kynsiesi ilmettä aina huollon yhteydessä.

Asiakkaalle, joka ei halua lisää pituutta kynsiinsä ja haluaa pitää ne mahdollisimman luonnollisina ilman koristeluita, LCN -tuotesarjasta löytyy oma menetelmänsä ainoastaan luonnonkynnen geelaukseen. Luonnon kynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei  pidennetä eikä muotoilla. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri (eli valkoinen kynnen kärki) geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan.

Meiltä saat myös koristelut kynsiisi. Valikoimassamme on paljon erivärisiä geelejä sekä hileitä, joilla loihdimme kauniita ja yksilöllisiä koristeita kynsiisi. Löydät meiltä myös huimat valikoimat mm. timantteja, paljetteja, helmiä, jne joilla pystyt halutessasi erottautumaan joukosta.

Wilde Pedique varpaan kynnen geelausMenetelmänä on ainutlaatuinen varpaan kynsiin suunniteltu geeli, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. WILDE-PEDIQUE –menetelmällä pystytään korjaamaan vahingoittuneita varpaan kynsiä tai vahvistamaan ja kaunistamaan terveitä kynsiä.